Какво предлагаме?

    В нашето производство залагаме изключително много на специално подбраните и съчетани висококачествени вносни материали като сатен, жакард, брокат, марокен, органза, воал, тюл и други. Имаме специално изработени от нас десени, предназначени за детските празници и тържества.

Всичките ни модели са разработени и съобразени с изискванията за безопасност на детската празнична рокля, наложени от СЕN-ESEN2007.

За  удобство и комфорт нашите рокли са с памучна подплата в горната част, а в долната -  с полиестерна подплата и слоеве тюл за по-голям разкош. На гърба е пришит цип за лесно обличане и събличане. Всяка рокля е с колан за подчертаване на детската талия и с подвижен аксесоар към него, който може да се сваля при пране.

Ръстовият диапазон на производство ни е доста разширен от 62см до 158см височина на детето, отговарящ на възраст от 3 месеца до 11 години.

    Въпреки стотиците модели рокли, които предлагаме, винаги сме отворени за индивидуални изпълнения, по желание на клиента ( в рамките на материалите, с които разполагаме). При поръчка на модели с индивидуални размери, стойността на артикула се увеличава с 5.00лв до 20 лв.

    Към всяка рокля, ние предлагаме и съответната лента за главичка за бебета или диадема за по-големите деца, изработени ръчно в същия дизайн, като аксесоара към коланчето.

Част от колекциите ни се предлагат с болера специално към модела. За всички останали могат да се комбинират допълнително със същата гама цвят и материя болеро, по Ваше желание.

За цялостно завършване на детския тоалет предлагаме и бяло детско бельо, бодита, чорапогащничета и обувчици.

    Цялата наша продукция се изработва от колектива на фирмата с високо качество, взискателност, любов и е предназначена за всички Ваши празници, кръщенета, сватби, рождени дни и други щастливи моменти на Вас и Вашите малки и пораснали деца.

Разработваме и предлагаме сценични костюми за детски градини, групи и други изпълнители.

    Чест е за нас, че години наред обличаме нашите мини принцеси на Розата в град Казанлък, както и много вокални групи в цялата страна.

Нашата продукция може да намерите във всеки град в по-добрите магазини. Всички модели се предлагат на едро в диапазон 62-158см размер, разпределени в 3 групи: бебешка, детска-градинска и начална-училищна възраст. Вашите поръчки и заявки може да заявите на телефонен номер:  0877799517

    За Ваше удобство и желание, може да ни посетите и във физическия магазин на фирмата “ Бутик само за принцеси“ в град Казанлък, ул.“Петко Стайнов“12, в центъра - срещу хотел "Palas".