Destibg

Информация за доставка

    Продавачът се задължава да доставя поръчаните продукти сам или чрез куриерска фирма до личен адрес, посочен от купувача, или до офис на куриерска фирма, с опция "Тест  и Преглед" на поръчките. При отказ от доставената поръчка, дължите на куриерската фирма такса по нейното връщане до съответния адрес.

    Работим със следните куриерски фирми "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"ЕООД и "СПИДИ"ЕООД по СТАНДАРТНИ ЦЕНИ! Актуална ценова листа на предлаганите услуги можете да проверите съответно в https://www.econt.com/ и https://www.speedy.bg/bg/. При поръчки на стойност над 100 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  до офис на куриерска фирма.

    При приемане на пратката, получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката!

    Продавачът ще осигури подходящо опаковане на продуктите и изпращане на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл desti@destibg.com или телефон 088 6060 994 и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

    Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на пратката на посочения адрес и в установения срок, Продавачът/Куриерската фирма се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  Доставка на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.