Информация за доставка

    Продавачът се задължава да доставя поръчаните продукти сам или чрез куриерска фирма до личен адрес, посочен от купувача, или до офис на куриерска фирма, с опция "Тест и Преглед" на поръчките. При отказ от доставената поръчка, дължите на куриерската фирма такса по нейното връщане до съответния адрес. Доставка на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници!

    Работим със следните куриерски фирми "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"ООД и "СПИДИ"AД ! Актуална ценова листа на предлаганите услуги можете да проверите съответно в https://www.econt.com/ и https://www.speedy.bg/bg/. При избор на куриерска фирма "Еконт Експрес"ООД получавате между 10-20% отстъпка, като пратките се изпращат от офис на куриер до врата на клиент/офис на куриер. При избор на куриерска фирма "Спиди"AД получавате между 10-12% отстъпка, като пратките се изпращат от врата на клиент/подател до офис на куриер/врата на клиент и НЕ СЕ ПРИЕМАТ КАРТОВИ ПЛАЩАНИЯ!

    При приемане на пратката, получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката!

    Продавачът ще осигури подходящо опаковане на продуктите и изпращане на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл desti@destibg.com или телефон 088 6060 994 и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

    Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на пратката на посочения адрес и в установения срок, Продавачът/Куриерската фирма се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  При поръчки, с артикули на марката "ТЕДИ-МОД", на стойност над 150 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  до офис на куриерска фирма ЕКОНТ . БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА не може да се използва към поръчка, с включен продукт от категория-подкатегория "Дълги официални рокли-Дълги официални рокли" и при изпълнение на поръчки с индивидуални размери и изисквания. При използване на услугата БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, нейната стойност се приспада от стойността на върнатата поръчка!