Информация за доставка

    Продавачът се задължава да доставя поръчаните продукти сам или чрез куриерска фирма до личен адрес, посочен от купувача, или до офис на куриерска фирма, с опция "Тест и Преглед" на поръчките. При отказ от доставената поръчка, дължите на куриерската фирма такса по нейното връщане до съответния адрес. Доставка на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници!

    Работим със следните куриерски фирми "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"ООД и "СПИДИ"AД ! Актуална ценова листа на предлаганите услуги можете да проверите съответно в https://www.econt.com/ и https://www.speedy.bg/bg/. При избор на куриерска фирма "Еконт Експрес"ООД получавате между 15-20% отстъпка, като пратките се изпращат от офис на куриер до врата на клиент/офис на куриер. При избор на куриерска фирма "Спиди"AД получавате между 10-12% отстъпка, като пратките се изпращат от врата на клиент до офис на куриер/врата на клиент

    При приемане на пратката, получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката!

    Продавачът ще осигури подходящо опаковане на продуктите и изпращане на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл desti@destibg.com или телефон 088 6060 994 и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

    Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на пратката на посочения адрес и в установения срок, Продавачът/Куриерската фирма се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  При поръчки на стойност над 150 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  до офис на куриерска фирма. БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА не може да се използва към поръчка, с включен продукт от категория-подкатегория "Дълги официални рокли-Дълги официални рокли" и при изпълнение на поръчки с индивидуални размери и изисквания. При използване на услугата БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, нейната стойност се приспада от стойността на върнатата поръчка!