Добре дошли в онлайн магазин „ДестиБг“

Онлайн магазин „ДестиБг“ е официален представител на детски официални рокли с марката „Теди-Мод“ – наложила се в годините с изключително разнообразие от модели, качество на използваните материали, прецизна изработка и коректност на пазара.

Фирма „Теди-Мод“ е основана през 1990 год., от едноличния собственик Теодора Бакалова, и започва дейност за производство на детска, дамска и мъжка конфекция.

Оттогава до днес се развива в няколко отрасъла на икономиката: търговия на едро и дребно с хранителни и санитарни стоки, автобусен и товарен транспорт в страната и чужбина, търговия на дребно с бебешки и детски стоки.

Изследвайки и констатирайки, че години наред на пазара се предлага изключително некачествени, евтини трикотажни дрехи за деца, фирмата пуска и налага своя собствена линия – детски официални рокли „Теди-Мод“.


И тъй като всяка малка госпожица трябва да има в своя гардероб и официални рокли, ние се насочихме към производството на такива, с които децата да се чувстват специални и като малки принцеси.

В нашето производство залагаме изключително много на специално подбраните и съчетани висококачествени вносни материали като сатен, жакард, брокат, марокен, органза, воал, тюл и други. Имаме специално изработени от нас десени, предназначени за детските празници и тържества.

Всичките ни модели са разработени и съобразени с изискванията за безопасност на детската празнична рокля, наложени от СЕN-ESEN2007.

За  удобство и комфорт нашите рокли са с памучна подплата в горната част, а в долната -  с полиестерна подплата и слоеве тюл за по-голям разкош. На гърба е пришит цип за лесно обличане и събличане. Всяка рокля е с колан за подчертаване на детската талия и с подвижен аксесоар към него, който може да се сваля при пране.

Ръстовият диапазон на производство ни е доста разширен от 62см до 158см височина на детето, отговарящ на възраст от 3 месеца до 15 години.


 Въпреки стотиците модели рокли, които предлагаме, винаги сме отворени и за индивидуални изпълнения, по желание на клиента ( в рамките на материалите, с които разполагаме).

Към всяка рокля, ние предлагаме и съответната лента за главичка за бебета или диадема за по-големите деца, изработени ръчно в същия дизайн, като аксесоара към коланчето.

Част от моделите ни се предлагат с болера специално към модела. За всички останали могат да се комбинират допълнително със същата гама цвят и материя болеро, по ваше желание.

За цялостно завършване на детския тоалет предлагаме и бяло детско бельо, бодита, чорапогащничета и обувчици.

  

 

 Цялата наша продукция се изработва от колектива на фирмата с високо качество,  взискателност,любов и е предназначена за всички Ваши празници, кръщенета, сватби, рождени дни и други щастливи моменти на Вас и Вашите малки и пораснали деца.


Разработваме и предлагаме сценични костюми за детски градини, групи и други изпълнители.

Чест е за нас, че години наред обличаме нашите мини принцеси на Розата в град Казанлък, както и много вокални групи в цялата страна.

След години упорита работа и безброй много редовни и доволни клиенти, ви предоставяме изработено и посветено специално за нас послание от такъв клиент:

Контакти

За Ваше удобство и желание, може да ни посетите и във физическия магазин на фирмата “ Бутик само за принцеси“ в град Казанлък.

  България, град Казанлък, ул."Петко Стайнов"№12
 +359 88 6060 994
 desti@destibg.com
 Пон. - Пет: 10:00AM - 18:30PM
    Събота:       10:00АМ - 14:00РМ